Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дядо Ози Озбърн си връща един от със сигурност най-обичаните китаристи от неговата диамантена колекция от музиканти - Зак Уайлд. Новината съобщава специализираното издание loudwire.com, като се позовава на подкаста The Diary of the Madman - The Ultimate Ozzy.

Уайлд няма да е просто гост, а ще свири ритъм китарите... да, да правлино - ритъм китарите в целия предстоящ албум на Бащицата на хеви метъла.

Тези 6 минути и половина по-долу едва ли имат нужда от коментар:

Освен че потвърждава слуха, Ози признава, че Уайлд си е бил вкъщи, а не по турнета този път, за разлика от времето, в което създаде предишния си албум. 

Подробности за предстоящото издание на Ози все повече изплуват напоследък, отбелязва изданието. Той се събра отново с продуцента Андрю Уат, който ръководеше работата по Ordinary Man.

След това Ози разкри миналия месец, че има истински all-star списък с китаристи, които участват в "тавата" - освен Уайлд, Тони Айоми, Ерик Клептън и Джеф Бек.

В интервю за Music Radar самият Зак Уайлд разкри, че се мести на ритъм китарата, за да свири в албума.

„Определено звучи зашеметяващо - казва Уайлд. - Същото важи и за всички момчета – това, което Тони Айоми свири, а след това Ерик Клептън и Джеф Бек, всичко е убийствено със сигурност! И на тези парчета свиря на ритъм китара за моите кумири ... това е лудост! Звучи страхотно и за мен е голяма чест да го правя”, казва стихийният китарист.

Зак Уайлд за пръв път свири като пълноправен член в албума от 1998 г. No Rest for the Wicked и остана на поста до Black Rain от 2007г., припомня Loudwire.

Засега не е известна датата на излизане на новия албум на "татко" Ози.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.