Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Семейството на трагично загиналия Коби Брайънт ще получи 400 милиона долара, след като концернът Coca-Cola купи производителя на напитки BodyArmor, съобщава Lakers Daily.

За сделката на продажбата на контролния пакет акции в размер на 8 милиарда долара беше обявено на 1 ноември в 8:24 часа - в чест на номерата, с които игра легендата на "Лейкърс" в НБА.

Оказа се, че Брайънт е бил един от първите инвеститори в BodyArmor. През в 2014 година той придобива 10% процента от акциите на компанията за 6 млн.сдолара.  Сега те се оценяват на 800 млн. Брайънт е бил четвъртият по величина акционер след нейния основател Майк Репола, Coca-Cola и Keurig Dr. Pepper.

След трагичната му смърт пакетът с акциите отива при съпругата и децата на бившия играч на „Лейкърс“.

Коби Брайънт загина на 26 януари 2020 година, след като хеликоптерът му се разби в Калабас, недалече от Лос Анджелис. В авиокатастрофата загина и 13-годишната му дъщеря Джиана, както и още 7 души.

В кариерата си Черната мамба постави много рекорди в НБА и стана един от най-великите играчи в лигата за всички времена.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.