Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Община Исперих тържествено откри новата си обществена тоалетна с церемония по рязане на лента и плисване на менче с вода. Съобщението на кметството, обилно придружено със снимки, стана хит във фейсбук.

"Тоалетната е изградена в напълно модерен стил, с материали от най-висок клас и е съобразена със съвременните хигиенни и екологични норми. Снабдена е с колектор за затопляне на водата от слънцето, има обособена мъжка и дамска част, помещение за смяна на памперси на деца, пригодена е за хора с увреждания, а пускането и спирането на водата става чрез фотоклетки", пишат от община Исперих. 

Новата тоалетна се намира зад автогарата на града. 

"Страхотно, сега тоалетната прилича на автогара, а автогарата на кенеф", отбелязва местна жителка. 

Защо никой не го интересува, че гимназията е затворена (поради липса на парно), дали ще пускат без сертификати, чудят се други.

Първото почистване пред тоалетната извърши кметът с лисване на менче с вода. 

"Народ, който открива тържествено обществени тоалетни, не може да бъде унищожен!", обобщава друг коментатор.

Коментари

Герберащината

И като почна едно сране..... и така цяла година.

WC

А автогарата отзад е пълен кенеф.....

.....

Браво на Исперих! А в София и другите ни градове когиш? Щото туй си е човещинка и не е лесна работа, когато си навън (освен евентуално в някое заведение, ама и там сигурно имат праг на поносимост). От това най-много страдат туристите и приходящите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.