Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейската комисия одобри българска схема в размер на 36 милиона евро (72 милиона лева) в подкрепа на селскостопанския сектор, засегнат от пандемията от коронавирус. Мярката беше одобрена съгласно Временната рамка за държавна помощ.

Парите ще отидат при земеделски стопани, отглеждащи едри и дребни преживни животни, пчелари и производители на плодове и зеленчуци. Помощта ще бъде под формата на преки безвъзмездни средства.

Междувременно на научна конференция бе съобщено, че износът на земеделска продукция от страната ни расте въпреки икономическата криза и пандемията. По предварителни данни през първите шест месеца на 2021 г. нетният износ на аграрни стоки от страната възлиза на 636,4 млн. евро, което е с 31,8% повече спрямо същия период от миналата година.  

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.