Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Той надрасна загубата от смъртта на Лейн Стейли през 2002 г. 

Успя да направи нещо почти невероятно - възкреси Alice in Chains с Уилям Дювал, като освен Black Gives Way to Blue от 2009 г. групата има още два албума.

Истински сиатълски гръндж кумири, при това - нещо много важно в този жанр - останали живи!

И ето го сега Джери Кантрел - представя трети сингъл от третия си самостоятелен албум Brighten. Парчето се нарича Siren Song:

Цялото невероятно музициране на Джери е тук, с непрогледния мрак и почти неподражаемите двугласия на Alice in Chains... Само че - изпяти само от него. 

(Само се сетете с какви глупости се занимават Pearl Jam примерно...).

Джери бе посветил албума си от 2002 г. Degradation Trip на състоянието на Лейн. Brighten е първият солоалбум оттогава и би трябвало да се появи на 29 октомври. Иначе китаристът, вокал и композитор има още един - Boggy Depot (1998).

Ето и още нещо от новия албум:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.