Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Чифт маратонки, носени от американската баскетболна легенда Майкъл Джордан, са продадени за рекордните 1,47 млн. долара на търг в "Сотбис", предаде Би Би Си. Джордан е ползвал „Найк“-овете по време на първия си сезон с „Чикаго Булс“ през 1984 г. Същата година той и „Найк“ започват сътрудничеството си по бранд за дрехи и обувки.

Снимка - "Сотбис"

Цената, на която са продадени маратонките, е най-високата в историята за носени обувки във всеки един спорт. Джордан е смятан от мнозина за най-добрия играч в историята на баскетбола. Той е и първият играч милиардер в историята на НБА.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.