Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На поклонението на простреляната операторка Халина Хътчинс е присъствал и Алек Болдуин. Погребението още не се е състояло.

Анатолий Андросович, бащата на убитата от Алек Болдуин украинка, заяви, че не смята актьора за виновен за шокирашата смърт, съобщи руският „Сегодня“.

Бившият военен Андросович в своето първо изявление след смъртта на дъщеря си казва, че вината не е на холивудската звезда, който стреля в Халина, а на отговорничката за оръжието в продукцията, която е предала на Алек Болдуин зареден с бойни патрони револвер. 

Това заявява Андросович в британския The Sun.

Ние още не можем да повярваме, че дъщеря ни е мъртва. 

Стана известно, че семейството се готви да замине за Америка и събират всички необходими документи. Майката и сестрата на Хътчинс искат възможно бързо да утешат 9-годишния ѝ син Андрос.

Детето страда много, казва бащата на убитата операторка.

Той подчертава, че Алек Болдуин веднага се свързал с мъжа на Халина Матю и продължава да има връзка с него.

Що се отнася до съдебния иск, Матю, който е юрист, щял да вземе решение. Най-вероятно е да съди кино продукцията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.