Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шестнайсет души са загинали в резултат на взрив и пожар, избухнал в цех за производство на барут в руската Рязанска област. Един човек е в тежко състояние с изгаряне на почти 80 процента от кожата, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Най-новите данни за жертвите бяха съобщени пред журналисти от заместник-министъра на здравеопазването на Русия Алексей Кузнецов.

По първоначални данни в цеха при избухването на пожара е имало 17 души.

Води се разследване по член от наказателния кодекс за нарушаване на изискванията за промишлена безопасност в опасни производствени обекти, довело по непредпазливост до смърт на две или повече лица.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.