Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В Белгия бе разбита престъпна организация, за която се подозира, че е внесла над 15 тона кокаин през пристанищата в Антверпен и Ротердам, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Общо 27 души бяха арестувани при 23 обиска, извършени главно в района на град Лиеж. В операцията взеха участие 300 полицаи, съобщи в комюнике федералната прокуратура.

При нея са разбити нарколаборатория и склад за наркотици и са били иззети близо 600 кг кокаин. Конфискувани са също така оръжия, коли, криптирани телефони, скъпи часовници и коне.

По данни на прокуратурата групировката има разклонения в Испания, Нидерландия и Колумбия.

При друга операция вчера португалските власти са иззели 5,2 тона кокаин от платноходка, плаваща под испански флаг. Арестувани са двама испанци и един перуанец. Това е най-голямото количество от наркотика, залавяно през последните 15 години в Португалия

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.