Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

До 17 ч. днес ще стане ясна съдбата на заседналия край Камен бряг "Вера Су". В България са пристигнали представител на турския корабособственик, както и от Панама, под чийто флаг е плавал корабът. От Министерството на транспорта са им дали срок.

От там са готови да предприемат спасителна акция още утре, но първо Министерството на околната среда и водите трябва да даде своето становище как да се процедира с товара.

Замърсяването с азот амониев и азот нитритен в морските води около заседналия кораб Vera Su продължава. Количествата, измерени от пробите вчера, показват отново резултати, които са много над нормите, съобщи БНР.

До този момент собсвеникът не е обявил какво ще прави с кораба и дали ще го обяви за потънало имущество. 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.