Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В болница "Пирогов" в София вече няма никакви свободни легла за болни от COVID-19. Това са съобщили преди малко от лечебното заведение за бТВ. Информацията идва буквално два часа след като бе съобщено, че болницата е останала едва с две последни възможни места. Очевидно - сега и те вече са запълнени. 

От пресцентъра на заведението обявиха, че разходът на кислород на болницата е близо 9 тона за едно денонощие, което е почти 8 пъти повече от обичайното потребление. 

От там добавят, че всички пациенти, които са настанени в специалните отделения за болни от коронавирус, са потърсили помощ, едва когато вече са били в тежко състояние. 

Припомняме, че днешните данни от Единния информационен център показаха, че заетите места в болниците с COVID са вече над 6000 и броят им постоянно се покачава. Над 85% от всички новоразболели са неваксинирани. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.