Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира остро във фейсбук срещу Кирил Петков.  

“Кирил Петков не е водил разговори нито с мен, нито с членове на ръководни позиции в “Има такъв народ”. Така че, няма да използвам думата “лъжа”, а ще кажа, че Кирил Петков говори неистини. Изводите оставям на вас", коментира Слави Трифонов в пост във Facebook.

Той подчертава, че ИТН не води предварителни разговори с нито една политическа сила.

"Това не е израз на нежелание. Ние смятаме, че след като стане ясно как е гласувал суверенът, ще бъде много по-просто и логично да се постъпи правилно именно в интерес на суверена", добавя Трифонов.

Ключови думи

Коментари

i l's picture
i l
ivanll

...

Все за суверена говориме, все едни такива дълбоко философски изказвания, а накрая суверена гласува за Слави Трифонов, пък получи Тошко Йорданов. Гласуваха за принципи и проверени сериозни професионалисти, получиха неграмотници и плагиати. След първите избори ИТН показа принципи, ВЕДНАГА на следващите избори спечели, първата партия печелила парламентарни избори срещу Герб! И ся кво, оцапахме всичко, и целият напън, целият проект, който толкова хора го чакаха от 20 години, се е засилил към бунището при Волен, Бареков, Янев и т.н ....и.т.н .... ИТН.
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Славчо, Славчо . . .

". . . да се постъпи правилно именно в интерес на суверена" Еееех, този суверен, Славчо! Бе, да те питам, Славчо, ти друга дума не научи ли? Не ти върви на теб, Славчо, много в обучението!

....

Суверенът туй, суверенът онуй, а пък накрая пак Слави и компания делят баницата или я искат за себе си (както се видя - много непохватно и дори нагло). По принцип в политиката има преход от тирания към анархия и обратно, докато все нови и нови политически илюзии изскачат на хоризонта.

Предатели и нагаждачи

ИТН има там и свестни хора но този долен и мизерен чалгар е безполезен и предател. Това получаваш със ИТН бомба със закъснител той е зависим и решава еднолично със тези зад него. Това е СлавеяТ долно комсомолче.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.