Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четиридесет и шест души загинаха и десетки бяха ранени при пожар рано тази сутрин в сграда в град Гаосюн, Южен Тайван, предаде Франс прес, като се позова на официални данни.

"При пожара бяха ранени 41 души и загинаха 46", заяви пожарната служба на Гаосюн.

Пожарът в 13-етажната сграда е избухнал рано тази сутрин и е опустошил няколко етажа от зданието, в което има както апартаменти, така и търговски обекти, преди пожарникарите да успеят да го овладеят.

Повечето жертви са от седмия до единадесетия етаж, където има апартаменти. На първите пет етажа, в които се помещават търговски обекти, не е имало хора по време на пожара.

Пожарната служба е изпратила над 70 пожарни автомобила.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.