Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Частичен локдаун от понеделник до 17 октомври въвежда на територията на област Габрово директорът на Регионалната здравна дирекция д-р Николай Пенчоков. Заповедта му е съгласувана с главния държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.

Причината - рязкото увеличение на заболеваемостта от COVID в областта и преминаването ѝ в тъмночервената зона (над 500 заразени на 100 хил. души).

Преустановяват се почти всички обществени мероприятия и частни събирания (дори погребенията са забранени). 

Учениците от средните класове ще се обучават от къщи по следната схема: от понеделник до 10 октомври дистанционно обучение ще има за пети, шести, девети, десети и единадесети клас, а от 10 до 17 октомври - за седми, осми и девети клас. 

Всички магазини ще пускат по един човек на 8 квадратни метра.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.