Безобразни кадри как възрастен водач с мерцедес блъска жена на "зебра", но после освен него почти никой не се спира, обиколиха социалните мрежи. 

Ивайло Иванов разпространява кадрите от Враца, възмутен че преминаващите не проявяват никакъв интерес към жената, лежаща на пешеходната пътека минути наред. После се окзава, че тя е получила мозъчен кръвоизлив (освен малка травма на китката) и все още е в болница.

За случая разказа Нова тв.

Самият виновен водач се вижда, че едва се движи, а на всичкото отгоре по едно време колата му тръгва на заден ход сама, защото явно е забравил ръчната... Той също постъпил в болница, защото вдигнал захарта от притеснение.

Моментът на удара - възрастният шофьор явно не преценява нито че пешеходката е с предимство, нито габаритите на колата си. От следващите го автомобили обаче нито един не спира.

Всичко това обаче оставя напълно равнодушни минаващите наоколо пешеходци и шофьори.

"Липсата на всякаква човечност! След удара на жената минават може би 10 коли, без никой да спре", обяснява пред Нова тв човекът, който е разпространил кадрите.

Чак след няколко минути момче и момиче се приближават до водача, който се оправя сам със ситуацията. 

"Какво ти пречи да отидеш: какво да помогна? Мога или не мога?... Ако не можеш - продължи", възмущава се и дългогодишен автовмобилен инструктор, който станал свидетел на случката след цели 15 минути.

Иванов посочва, че болницата е на 2 мин. от мястото на инцидента.

Според Нова тв жената все още е хоспитализирана.