Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Антична статуя, мраморен саркофаг, над 1200 монети и други предмети с историческа стойност са открити при специализирана полицейска операция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията е разпоредена от ГДНП и е проведена на територията на цялата страна. Действията са реализирани в периода от 13 до 24 септември.

По време на операцията са образувани 18 досъдебни производства за престъпления, свързани с културно-исторически ценности. Задържани са 26 лица, иззети са 36 технически устройства, ползвани за незаконна дейност, свързана с културно-исторически ценности.

Работата по съответните случаи и оперативно-издирвателните мероприятия продължават.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.