ЦСКА-София би "Левски" с обрат - 2:1 в Първа лига пред около 20 хиляди зрители на ст. "Васил Левски". Стойчо Младенов записа успех в чакания с огромен интерес треньорски дуел със своя приятел Станимир Стоилов.

Всички голове бяха красиви и майсторски. Георги Миланов даде аванс на "сините" в 28-ата минута с триково изпълнение, наподобяващо ножичен удар. Това се случи след ъглов удар. Малко преди това бившият национал удари греда с удар от 18 метра.

ЦСКА-София осъществи натиск в края на първото полувреме и Жорди Кайседо пропусна с глава на метри от голлинията.

В 44-ата Греъм Кери засече центриране отляво на Брадли Мазику, като първо си спря топката с десния крак, след което порази Николай Михайлов с левия - 1:1.

След почивката двата отбора преди всичко не искаха да рискуват. В 65-ата Юрген Матей като от нищото подаде извеждащ пас на Кайседо в средата на терена, таранът надбяга син защитник и хладнокръвно вкара за 2:1.

Това стана на вратата откъм сектор Г, така еквадорецът отпразнува попадението си с червените фенове.

Малко след това ЦСКА-София имаше три прекрасни възможности да затвори битката и да избегне треперене в края, но не успя да го направи. Първо резервата Баи, а след това и Кайседо си подкараха топката прекалено силно, изведени сами срещу Михайлов. Варела също пропусна.

Финалните опити на "Левски" не доведоха до нищо. Така ЦСКА-София записа триумф.

Двубоят не блестеше с качество и това не е изненада. Първото полувреме поне беше по-интересно откъм голови ситуации (не, че бяха толкова много и чисти) и динамика. Имаше тръпка, подсилена от атмосферата на трибуните.

След почивката и това липсваше, темпото спадна. В 49-ата минута Карло Мухар от "червените" получи жълт картон за удар срещу противник, а можеше да бъде червен. 

По традиция "Левски" отпадна физически след 60-ата минута - това попречи на тима да направи истински реален опит да изравни. Без да блести, ЦСКА-София измъкна равностоен мач - най-вече с индивидуалната класа на чужденците си.