Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Главният прокурор защо не е проверил Спецов?"

Това попита Тома Биков (ГЕРБ). Така той отговори на обвиненията на вътрешния министър Бойко Рашков че главният прокурор Иван Гешев работи за Бойко Борисов.

Представители на ГЕРБ дадоха поредно изявление от с. Ялботина, в близост до Драгоман. То бе от мястото, където се намира адреса на човека, на който шефът на НАП Румен Спецов е продал фирмата си, при положение, че тя е  имала дългове от 1,5 млн. От видеото става ясно, че адресът е една гола поляна, на която няма нищо.

"1,5 млн. още висят, несъбираеми вземания. Спецов 5 пъти изпраща покана на своя бизнес партньор да се издължи на хазната, не се е случило".

Това каза Александър Иванов (ГЕРБ). И попита дали заплахите към Спецов, за които съобщи бившият служебен министър на финансите Асен Василев, не идват точно от тази посока.

"Питаме Бойко Рашков от братството на почтените питал ли е кой ще възстанови тези пари, откъде Спецов се познава с това сламено лице, кой е заплашвал Румен Спецов, защо е бил запплашван? Една седмица Бойко Рашков не дава отговор кой го е заплашил. Притесняваме се, че може би собственикът на тази фирма сега е почнал да си търси отговорите от Спецов или да му иска 1,5 млн. лв. Рашков да отговори какво се случва в този момент, защо полицията спи. На този адрес не живее никой", каза още Иванов.

Биков зяви, че вътрешният министър хвърля "долнопробни ченгесарски димки".

"ГЕРБ има достатъчно подкрепа в България, за да спечели изборите, въпреки натиска", каза Биков.

И допусна, че един от разследваните в бъдеще може да бъде самият Рашков.

"Държеше се като мушморок, криеше се в дупките, като го няма парламента започна пак да говори празни приказки. Той е фалшименто", каза още Биков.

 

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.