Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Продължаваме промяната“, политическият проект на доскорошните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, вече е регистриран за участие в парламентарните избори на 14 ноември. 

Това е първата регистрирала се за вота политическа сила, след като процедурата беше открита вчера.

„Днес, 22 септември 2021 г., представляващият „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков внесе в Централната избирателна комисия документите за регистрация на коалицията за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. Необходимият брой подписи за регистриране бяха събрани за броени часове", се казва в прессъобщение на формацията.

Още не е ясно дали официално името на партията ще се изписва с английски правопис (и двете думи с главни букви) или съгласно българската граматика с главна буква само на първата дума.

Регистрацията в ЦИК отговаря на заявлението на коалицията "Продължаваме промяната", която отклони предложенията на т.нар. протестни партии - "Демократична България" и  "Изправи се БГ. Ние идваме" - да се яви на изборите в общи листи с тях. 

Подобно на царската партия НДСВ през 2001 г. Асен Василев и Кирил Петков,  предпочетоха да използват коалиция с вече регистрирани партии - "Волт" на Настимир Ананиев и “Средна европейска класа” на Константин Бачийски.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.