Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини днес "партиите на промяната" за поскъпването и прогнозира, че Европейският съюз ще спре финансирането на България, ако на власт дойдат социалистите "начело с Румен Радев".

Борисов говорѝ на публично събития в Пловдив.

"Почтеност в политиката означава да носиш отговорност - каза той. - Ние инвестирахме много в развитието на Пловдив и на всички населени места в България. С всяко свое действие настоящото управление вкарва регионите в застой, спирайки строежа на важни пътища и блокирайки значими проекти. Околовръстният път в Пловдив никога няма да бъде завършен, ако зависи от служебния кабинет на Румен Радев".

Бившият министър  председател каза, че за повече от 10 години управление на партията му ЕС не е спирал нито една от програмите си. През това време обаче и имало случаи не прекъсване на плащания поради установени нередности до отстраняването им.

Борисов посочи, че заради „недоразумения с Европейската комисия“ служебният земеделски министър е обявил, че спира европейска програма.

"Спирането на 400 милиона, които страната ни няма да получи, е доказателство за некадърно управление. Дойдат ли социалистите на власт, начело с Румен Радев, европейското финансиране спира!", каза Борисов.

"Говорейки за почтеност – кои са партиите, които взимаха решенията с мнозинство в Народното събрание в последните няколко месеца? - продължи той. - До какво доведе управлението на „партиите на промяната“ – блокираха мярката в подкрепа на туроператорите, вкарвайки лобистки текстове в актуализацията на закона. Изпуснаха цената на тока в полза на приближени до тях бизнесмени, скокът достига до 300%. Постигнаха наистина голяма промяна – всичко поскъпна със стотици проценти!"

Лидерът на ГЕРБ определи себе си и съпартийците си като "войници, които седят на своя пост в готовност да защитават интереса на хората".

"Знаем как да спрем безобразията и хаоса, които владеят страната в момента. Ние искаме да продължим градежа на България!", заяви той.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.