Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Напът сме да завършим  този палавник...

Това казва китаристът на Halestorm Джо Хотинджър, цитиран от изданието blabbermouth.net.

И друг път сме писали за забележителната "роднинска фирма" от Ред Лайън, Пенсилвания - място, което не е известно със своя хеви метъл или изобщо рок.

Да бе, да...

Водена от наистина смазващата си певица Елзи и брат й Арджей, бандата - казват - понякога има по 250 участия в годината. Само с две кадрови промени, досега тези чаровници имат 4 студийни албума.

Затова и сега се чака с интерес наследникът на Vicious от 2018-а, който тогава помете доста класации и стигна №8 в "големия" Билборд.

Задаващият се албум не че е някаква тайна - с оглед на това, че бандата вече пусна един пилотен сингъл - Back From The Dead. Не ви ли се струва, че им е малко раничко за такова заглавие? 

Арджей също обещава "енергия и вълнения, които липсваха в последните записи". Но едва ли с вокал като този на Елзи може да е нещо друго.

Помните ли дуета й с Ейми Лий от Evanescence?

Бандата все още е в студио в Нашвил, Тенеси, а новият албум на Halestorm се очаква да излезе в ранната 2022-ра чрез "Атлантик". 

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.