Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ивет Горанова, спечелила златен медал за България на Олимпийските игри в Токио тази година, ще започне днес работа в МВР, съобщиха от министерството.

Лично вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще връчи на Горанова договора й за назначаване на служба.

Рашков предложи работа на олимпийката на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР - шампиони от Олимпийските игри.

Горанова стана една от първите шампионки в карате на Олимпийски игри и първа в своята категория до 55 килограма. Японският боен спорт беше включен в тези игри заради домакинството на Страната на изгряващото слънце, но няма да е налице на следващата олимпиада.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.