Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Радан Кънев смята, че "Демократична България" и новата формация на Кирил Петков и Асен Василев трябва да се обединят още преди изборите. Според него това е начинът да постигнат победа и мнозинство в следващото Народно събрание.

Кънев подчерта по БНТ, че това е личното му мнение. Трябва да се прецени интересът на формациите, но преди всичко общественият интерес, заяви той.

"Ние и техният проект, тяхната енергия и новите им хора ще можем да спечелим и да направим правителство на реформаторското мнозинство, както го наричаме ние, или коалиция на почтените, както го наричат те", каза Кънев.

По време на пресконференцията днес Кирил Петков каза, че ще се водят преговори и в следващия парламент коалицията на почтените ще има 121 народни представители. Той обаче не уточни с кои партии ще се водят разговори.

По-късно следобед Петков и Василев добавиха, че не поставят табута върху партии, а се интересуват от почтеността на хора и от принципи.

 

Ключови думи

Коментари

Да де, ама...

Как това се връзва с монотеистичната платформа на Бойкикев, вторачен единствено в Гешев? Освен това гладните харвардчета изискват кандидатите им "да имат кариера извън политиката", което никак не се връзва с Ристю и компания. Та Радко трябва да се замисли дали да остракират лидера си и да го заменят с някой модерен, дълбок социалист.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.