Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Краля на футбола Пеле е имал проблеми с дишането, но вече се чувства по-добре. Това разкриха от здравното заведение, в която великият бразилец беше приет вчера по спешност.

"След дихателни проблеми Пеле бе преместен превантивно в интензивното отделение, а след като състоянието му бе стабилизирано, той е върнат в болницата", се казва в комюнике на частната клиника "Алберт Айнщан", която прие по спешност Краля на футбола в петък.

В началото на месеца 80-годишният легендарен футболист бе опериран от тумор на дебелото черво, който бе открит при  рутинни прегледи.

"Той се възстановява добре", написа в Instagram и една от дъщерите му. "Това е нормалният сценарий за възстановяване за човек на неговата възраст. След такава операция понякога човек прави две крачки напред и една крачка назад. Той беше уморен вчера и направи една крачка назад, днес той прави крачките си напред", написа Кели Нашименто.  

Тя придружи съобщението си със снимка с Пеле, който се усмихва. Здравето на Пеле, когато мнозина смятат за най-великия футболист за всички времена, е много нестабилно в последните години и той беше хоспитализиран няколко пъти.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.