Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" изпрати "поздравителен адрес" до "Лудогорец", в който посочва, че е "удоволствие да го поздрави за играта, показания характер и воля и спечелената точка в гостуването на Мидтиланд в четвъртък, 16 септември". 

Това обяви клубът от Разград, който публикува писмото на официалния си сайт и в комуникационните канали в социалните мрежи.

"Сините" също така пожелават скорошно и безпроблемно оздравяване на старши треньора Валдас Дамбраускас, който не води тима си в Дания - заради COVID-19.

"Лудогорец" стигна до 1:1, след като губеше в резултата. След почивката българският тим направи две принудителни смени - на Антон Недялков и Кирил Десподов, и след това целта явно беше да запази точката. 

„С това писмо ръководството на Левски за пореден път доказа, че следва и пази ценностите на славния клуб, и ние сме убедени, че много скоро сините ще се върнат на европейската сцена, където ще пишат нова приказка, която феновете им заслужават. Желаем им го от сърце“, е отговорът на "Лудогорец".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.