Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Седем души са задържани при спецакция на ГДБОП за фалшиви ТЕЛК решения, съобщи МВР. Операцията е направена на 16 септември.

Трима от арестуваните са председатели на ТЕЛК, а четирима от тях са посредници. Разпитани са множество свидетели, някои от които - пред съдия. Иззети са множество документи и парични суми в големи размери.

Операцията е проведена под ръководството на Специализираната прокуратура. Действията по разследването продължават.

Коментари

Айде хаирлия да е

Сега да ударят и фалшивите инвалиди и цели цигански махали ще се окажат с процъвтяващо здраве! Аз съм инвалид и съм категорично ЗА подобни действия! Стига сега истинските инвалиди да не им орежат процентите заради фалшивите!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.