Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ива Митева ще се кандидатира за последен път като депутат на ИТН от гражданската квота. Това заяви тя след края на последното заседание на 46-ото Обикновено Народно събрание.

"Имах колебания дали да се занимавам с политика. Не е лесно. Отстрани нещата изглеждат много различни. Длъжна съм да опитам поне за последен път", каза Митева пред БГНЕС и допълни: "Дължа го на хората, които са гласували за мен и ИТН. Ще се кандидатирам най-вече заради онези млади хора, които аз непрекъснато настървявам да участват в политиката. Без тях и без промяна в поколенията истинска промяна няма да се случи".

Като положителен резултат в работата на това Народното събрание тя определи актуализацията на бюджета, както и приемането на изцяло нов правилник.

"Аз бях едновременно и със свои, и с чужди. От една страна трябваше да балансирам между партиите на промяната и партиите на статуквото, а от друга - между самите партии на промяната. В един момент дори останах съвсем сама. Не допуснахме в този парламент да се наруши Конституцията и правилника, нито да се отклоним от духа им", добави Митева.

Като най-важен в момент в бъдещата работа на следващия парламент тя определи съдебната реформа, пожелавайки си да има достатъчно гласове, които да я подкрепят в пленарна зала.

За конфликта ѝ с депутата от ИБГНИ Татяна Дончева пък Митева бе кратка:

"Такива хора нямат място в политиката".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.