Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп осъди "некомпетентността" на Джо Байдън при изтеглянето на американските войски от Афганистан, в деня, когато страната отбелязва с възпоменателни церемонии 20-ата годишнина от атентатите на 11 септември, предаде Франс прес, като цитира публикуван от него видеозапис.

След като изрази почит към проявената на 11 септември смелост на пожарникарите, полицаи и спасители, Тръмп подложи на остри критики действията на президента Байдън и края на най-дългата война с участието на САЩ, започнала след атентатите на 11 септември.

"Това е тъжен момент и заради начина, по който миналата седмица приключи войната срещу тези, които причиниха толкова зло на нашата страна", заяви той. "Лидерът на страната изглеждаше като идиот"

Ще ни е трудно да се възстанови САЩ от срама, който причини тази "некомпетентност", подчертава милиардерът в своя видеозапис.

Тръмп изрази съжаление за смъртта на 13-те войници, загинали през август при атентат край летището в Кабул и осъди завземането на американски военна техника от талибаните "без един изстрел".

"Джо Байдън и некомпетентната му администрация капитулираха", подчерта експрезидентът.

Тръмп не участва в официалната церемония за годишнината от атентатите на 11 септември. Очаква се по-късно днес той да коментира боксов мач между бившият шампион по бокс Ивендър Холифийлд и ММА-звездата Витор Белфорт.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.