Кадри на главния прокурор Иван Гешев, разменящ съобщения и усмивки с "Pi ar Sevi Boiko", бяха разпространени в социалните мрежи след заседанието на правната комисия на парламента вчера.

На нея Гешев обвиняваше депутатите, искащи да премахнат спецсъдилищата и прокуратурата и да прехвърлят Бюрото за защита на свидетелите на правосъдното министерство, в липса на държавност, противоконституционност, блокиране на Европейската прокуратура. А в негова защита се изявяваха народните представители от ГЕРБ и ДПС.

Според публикация във фейсбук на "Отровното трио", в която също са споделени и кадрите, главният прокурор е разменял тези съобщения по време на обсъждането. На снимките ясно се вижда адресатът - "Pi ar Sevi Boiko", чието име съвпада със Севделина Арнаудова, PR на ГЕРБ и човекът "зад камерата" на почти всички живи излъчвания на бившия премиер през последните години.

"Докато се обсъжда зaконът за Бюрото по защита, Главният каскет на републиката докладва своевременно на кого?
На "Pi ar Sevi Boiko"," коментират от "Отровното трио".

В социалната мрежа се появиха и други кадри на Гешев и неговата кореспонденция от друг ъгъл - първата дело на депутата от ИТН Радослав Василев: