Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Очаква се близо 200 чужденци, сред които между 100 и 150 американци, да бъдат евакуирани днес с чартърен полет от Кабул, заявиха двама представители на катарските власти, цитирани от Ройтерс и Асошиейтед прес.

Ако информацията се потвърди, това ще е първата мащабна евакуация на американци от Афганистан, откакто щатските войски напуснаха страната в края на миналия месец.

Цитираните катарски служители, пожелали анонимност, казаха, че американците ще бъдат евакуирани в близките часове с катарски самолет, който достави хуманитарна помощ за Афганистан по-рано днес.

БТА

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.