Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Талибаните са овладели напълно контрола над провинция Панджшир - последния регион в Афганистан, който досега беше в ръцете на съпротивата срещу тях, обяви днес говорителят на ислямисткото движение Забихулла Муджахид, предаде Ройтерс.


Снимки в социалните медии показват членове на движението на талибаните, застанали пред входа на офиса на провинциалния управител на Панджшир.


Лидерът на афганистанската група за съпротива, която води интензивна битка срещу талибаните в долината Панджшир заяви, че е отворен за започване на мирни преговори, съобщи Би Би Си.

Ахмад Масуд заяви, че подкрепя план, предложен от религиозни духовници за споразумение и призова талибаните да прекратят настъплението си.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.