Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Работник е загинал при пожар в оръжейния завод „Арсенал“ в Казанлък. Сигнал за инцидента е подаден в 13,23 ч. днес. Незабавно към мястото са изпратени екипи на пожарната, които гасят отделни огнища, съобщи БНР.

По неясни причини е възникнало запалване в склад за взривни материали.

Според първоначалната информация пожарът е възникнал в склад за готова продукция, с ориентировъчни размери около 150 кв.м., информираха от МВР.

На място е имало двама работника, като един от тях е получил фатални травми и е починал на път към болницата.

Другият работник е успял да напусне помещението без сериозни наранявания. Дъждът излял се над Казанлък не позволи пожарът да се разпространи, няма опасност от задимяване и обгазяване с вредни вещества, съобщават от оръжейния завод. 

Предстоят огледи, които ще изясняват и причините за възникналия инцидент, съобщиха от полицията.

По първоначална информация загиналият е на около 50 години и е започнал работа в оръжейния завод преди няколко месеца.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.