Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Екипът на Димитър Бербатов е подал сигнал в Софийска градска прокуратура срещу Борислав Михайлов. Той е входиран днес и е за това, че Михайлов упражнява принуда, възползвайки се от служебното си положение.

По-рано през деня Бербатов съобщи по бТВ, че може да подаде сигнал до прокурорите. Според него Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз (БФС) плашат клубовете.

Според вносителите, по нареждане на Михайлов, шефове на Зонални съвети са заплашвани с уволнение и са принуждавани да натискат клубовете да подписват контра-декларации на тези, които бяха входирани преди седмица и са внесени в БФС с искане за конгрес.

Бербатов обяви, че ще се бори за президентския пост на 27 април. Само ден по-късно Борислав Михайлов се завърна начело на БФС, оттегляйки оставката си, подадена година и девет месеца по-рано. Така бе отменен насроченият за юни извънреден конгрес.

Сега екипът на Бербо опитва да свика нов извънреден - чрез подписка на клубовете-членове, вече внесена в БФС.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.