Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Изключително брутални кадри на полицейско насилие от протестите през миналата година бяха показани днес в парламентарната комисия, която се занимава със събитията от миналото лято. Адвокат Николай Хаджигенов, който е намерил записите, заедно с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, разказа, че баталните сцени са се случили на 10 юли 2020 г. 

Кадрите са от камера на Националната служба за охрана и обхващат пространството зад колоните пред входа на Министерския съвет. 

Записите показват как униформените влачат протестиращи граждани по паважа, как стъпват по телата им и как след това се снимат с тях. През цялото време протестиращите са с белезници.

Самият Хаджигенов обяви, че е търсил тези записи в продължение на година, но никъде не ги е намирал. От НСО му заявили, че нямат записи и че никога не са имали. После пък се оказало, че такива има, но те били собственост на службата. Бойко Рашков пък създал отдел от двама души, които да издирват записите и те били намерени буквално вчера вечерта. 

"Подобно укриване на доказателства за престъпление е престъпление само по себе си", каза Хаджигенов. 

Кадрите бяха изпратени до медиите в цялост по-късно през деня, както обеща Николай Хаджигенов. Ето ги и тях:

 

Коментари

....

Пак повтарям - родната полиция трябва да се "въоръжи" с палмови клонки и да гали с тях размирниците, които застрашават и тях самите. Навсякъде в развития свят при ексцесии полицията бие наред, ползва сълзотворен газ и водни оръдия. Само у назе сме така деликатни. Явно интимната мисъл на някои е въобще да нямаме полиция или поне в частност при безредици, когато всеки е в правото си да прави каквото си иска.

Бедните паветници!

Това ли са ербапите, които хвърляха коктейли молотов по полицията? Ма много са нежни бе. С такива хора трябва да се действа деликатно и с любов.

Наглост

Относно долните двама коментиращи просто нямам думи и им пожелавам съвсем искрено да им се случи същото. Да се гаврят с тях по начина, по който се гаврят със 7-те студенти, включително момичето, които били размирници, зощжтж со излезли да изразят мнението си.

Наглост

Относно предните двама коментиращи просто нямам думи и им пожелавам съвсем искрено да им се случи същото. Да се гаврят с тях по начина, по който се гаврят със 7-те студенти, включително момичето, които били размирници, защото со излезли да изразят мнението си.

Потресаващо!!!

Това не са полицаи, а изверги! Тези, които би трябвало да ни пазят са страхливи побойници. Съд и доживотен затвор! И тази полицайка трябва да се кастрира. Тя не трябва да има поколение. Такава жестокост, никаква чувствителност. Грозното лице на нашата полиция! Няма ли психо тестове, че са назначени такива свирепи животни.
В Т's picture
В Т
ВТ

"Трудно е да бъдеш бог". Аркадий и Борис Стругацки

"Опитвайки се да се ориентира какво става, Румата бавно минаваше коридор след коридор, слизаше все по-надолу и по-надолу. В долните етажи беше по-спокойно. Ако се съди по разговорите, тук полагаха изпит зрелостниците от Патриотичното училище. Полуголи дебели момчурляци с кожени престилки стояха на групи пред килиите за изтезания, прелистваха мръсните ръководства и от време на време отиваха да пият вода от един варел с канче, вързано с верижка. От килиите се чуваха ужасни писъци, шум от удари, тежко миришеше на изгоряло. И разговори, разговори!… — Отгоре на костотрошачката има един такъв винт, та взе, че се счупи. Ама какво съм виновен аз? Той ме изрита. „Дръвник с дръвник, вика, иди, вика, да ти ударят пет по задника и пак ела…“ — Ами да разберем кой бие, може да е някой наш брат, студент. Да се разберем предварително, да съберем по пет гроша от човек и да му ги пробутаме… — Когато има много тлъстини, не трябва да се нагорещява зъбецът, той и без това ще си изстине в сланината. Вземи щипците и лекичко махни сланината… — Ами нали господните подножки са за краката, по-широки са и са с клинове, а ръкавиците на великомъченицата са с винтове и са специално за ръцете, разбра ли? — Майтап, братя? Влизам, гледам — кой е във веригата? Фика Червенокосият, месарят от нашата улица, когато биваше пиян, все ми дърпаше ушите. Дръж се, мисля си, сега аз ще се порадвам… — А Пекор Бърната, откакто монасите сутринта го отмъкнаха, не се е върнал. И на изпит не дойде. — Ех, трябваше да му приложа мелачката, а аз, глупакът, ударих го с пръта по хълбока и му счупих едно ребро. Тогава отец Кин ме хвана за косата, ритна ме с ботуш по опашката, ама толкова точно, братя, че искри ми изскочиха, страшно боли. „Какво правиш, бе, вика, материала ми разваляш?“ Гледайте, гледайте, приятели, мислеше си Румата и бавно въртеше глава ту насам, ту натам. Това не е теория. Никой досега не е виждал такова нещо. Гледайте, слушайте, филмирайте… и ценете, и обичайте, дявол да ви вземе, своето време и наведете глави пред паметта на онези, които са минали през това нещо! Вглеждайте се в тези муцуни — млади, тъпи, равнодушни, свикнали на всякаква жестокост, но недейте вири нос, вашите собствени прадеди не са били по-добри…"

Kredi

Здравейте, дами и господа, аз съм г -жа Ашър, аз съм маркетинг директор на 24hoursloancom. ние сме съвместна държавна компания по отношение на американските инвеститори. В момента предоставяме финансова подкрепа на тези, които се нуждаят от финансова помощ, за да финансират бизнеса си или да плащат сметките си. в тазгодишната програма даваме всички видове заеми на изключително достъпна цена от 2,1%. За повече информация и как да кандидатствате за заем, моля, свържете се с нас сега чрез имейла на нашата компания: [email protected] Моля, обърнете внимание, че нашето онлайн обслужване на клиенти може да отнеме до 24 часа, преди да отговорим на вашата поща. Благодаря, г -жо Ашър. Директор по маркетинг Имейл за контакт: [email protected]

Kredi

Здравейте, дами и господа, аз съм г -жа Ашър, аз съм маркетинг директор на 24hoursloancom. ние сме съвместна държавна компания по отношение на американските инвеститори. В момента предоставяме финансова подкрепа на тези, които се нуждаят от финансова помощ, за да финансират бизнеса си или да плащат сметките си. в тазгодишната програма даваме всички видове заеми на изключително достъпна цена от 2,1%. За повече информация и как да кандидатствате за заем, моля, свържете се с нас сега чрез имейла на нашата компания: 24hour[email protected] Моля, обърнете внимание, че нашето онлайн обслужване на клиенти може да отнеме до 24 часа, преди да отговорим на вашата поща. Благодаря, г -жо Ашър. Директор по маркетинг Имейл за контакт: [email protected]

Kredi

Здравейте, дами и господа, аз съм г -жа Ашър, аз съм маркетинг директор на 24hoursloancom. ние сме съвместна държавна компания по отношение на американските инвеститори. В момента предоставяме финансова подкрепа на тези, които се нуждаят от финансова помощ, за да финансират бизнеса си или да плащат сметките си. в тазгодишната програма даваме всички видове заеми на изключително достъпна цена от 2,1%. За повече информация и как да кандидатствате за заем, моля, свържете се с нас сега чрез имейла на нашата компания: [email protected] Моля, обърнете внимание, че нашето онлайн обслужване на клиенти може да отнеме до 24 часа, преди да отговорим на вашата поща. Благодаря, г -жо Ашър. Директор по маркетинг Имейл за контакт: [email protected]

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.