Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Късно в сряда полицията в Бургас откри разчлененото тяло на младия мъж, когото близки и полиция издирваха от около две седмици.

За отвличането на 28-годишния Юмер Мехмед в понеделник беше арестуван известният бургаски брокер на недвижими имоти Станимир Рагевски, съобщава Нова тв.

Днес от прокуратурата дадоха брифинг за повече подробности около жестокото убийство. Според обвинението е установено безспорно, че Мехмед е убит от Рагевски с огнестрелен изстрел. Това е било извършено на 4 август, като в период от няколко дни обвиняемият по делото е съумял да направи опит да укрие трупните останки.

Убийството е извършено в Бургас, в жилище на обвиняемия и неговата съпруга. Разчлененото тяло на жертвата е било открито в близост до централния път между Долно Езерово и Братово. То е било натъпкано в чували. 

Във вторник в ефира на Нов тв Християна Радоева, дъщеря на изчезналата преди десет месеца Теодора Бахлова, изказа съмнения, че именно задържаният е свързан с изчезването и на майка ѝ. Тя се издирва от около 10 месеца. По думите на младата жена и Юмер, и Теодора са имали контакти с арестувания бизнесмен преди да изчезнат. 

Според обвинението към момента двата случая не са свързани, но се работело и в тази посока.

Повдигнатото обвинение на Рагевски за отвличане е изменено в такова за убийство.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.