След кратък период на медийна тишина в централата на ГЕРБ, пиарите на бившата управляваща партия изненадващо пуснаха на живо видео с лидера си Бойко Борисов и олимпийската златна медалистка по бокс Стойка Кръстева. 

Шампионката, която по-рано сутринта на пресконференция благодари два пъти поименно на Борисов за направеното от него за българския спорт, явно е била поканена в централата на ГЕРБ с треньора си, където бившият премиер не пропусна да се похвали за ремонтираните и построени нови спортни зали, физкултурни салони и други съоръжения за масовия и професионалния спорт.  

Той поиска и да подържи медала на Стойка Кръстева, след като похвали всички останали спортисти, които спечелиха медали на олимпиадата в Токио.

Борисов разпита Стойка и треньора й за противоепидемичните мерки по време на олимпиадата и те му разказаха, че са били изключително строги. Спортистите споделиха, че страната ни е имала най-либерални мерки от всички места, където са пътували за подготовка и състезания по време на пандемията. 

От своя страна лидерът на ГЕРБ отново разкритикува служебното правителство за ниския темп на ваксинация и за планираните ограничения през бизнеса в София, които здравното министерство междувременно отрече. 

Прави впечатление, че Бойко Борисов не коментира опитите за съставяне на кабинет, номинираните за министри от "Има такъв народ", нито "любимия си" опонент - президента Радев. Колко време ще продължи този нов пиар стил предстои да видим.