Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

След кратък период на медийна тишина в централата на ГЕРБ, пиарите на бившата управляваща партия изненадващо пуснаха на живо видео с лидера си Бойко Борисов и олимпийската златна медалистка по бокс Стойка Кръстева. 

Шампионката, която по-рано сутринта на пресконференция благодари два пъти поименно на Борисов за направеното от него за българския спорт, явно е била поканена в централата на ГЕРБ с треньора си, където бившият премиер не пропусна да се похвали за ремонтираните и построени нови спортни зали, физкултурни салони и други съоръжения за масовия и професионалния спорт.  

Той поиска и да подържи медала на Стойка Кръстева, след като похвали всички останали спортисти, които спечелиха медали на олимпиадата в Токио.

Борисов разпита Стойка и треньора й за противоепидемичните мерки по време на олимпиадата и те му разказаха, че са били изключително строги. Спортистите споделиха, че страната ни е имала най-либерални мерки от всички места, където са пътували за подготовка и състезания по време на пандемията. 

От своя страна лидерът на ГЕРБ отново разкритикува служебното правителство за ниския темп на ваксинация и за планираните ограничения през бизнеса в София, които здравното министерство междувременно отрече. 

Прави впечатление, че Бойко Борисов не коментира опитите за съставяне на кабинет, номинираните за министри от "Има такъв народ", нито "любимия си" опонент - президента Радев. Колко време ще продължи този нов пиар стил предстои да видим. 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.