Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Плик с три куршума, адресиран до папа Франциск, е бил открит от пощенски служители в сортировъчен център близо до Милано съобщи днес италианският всекидневник "Кориере дела сера".

По данни на изданието в плика е имало и послание, свързано с финансови операции, извършвани във Ватикана. Писмото е било иззето от карабинерите и полицията е започнала разследване. Според италианскатка информационна агенция АНСА пликът е пристигнал от Франция.

Пликът е открит в сортировъчния пощенския център Пескиера Боромеи. Писмото е иззето от карабинерите съдържал е три 9-милиметрови патрона, а на него е пишело нечетливо с химикал: „Папата - Ватикана - Площад "Свети Петър в Рим“.  разследват с колеги от следствения отдел на Милано под ръководството на дежурния прокурор на прокурора в Милано, заместник -прокурора Алесандра Серети.

Пликът, според наученото, съдържа три гранули тип Флоберт, калибър 9 милиметра. Текстът, написан с химикал по едва четлив начин, е адресиран до „Папата - Ватикана - Пиаца Сан Пиетро в Рим“. Началникът на центъра е алармирал карабинерите през нощта. Прокуратурата в Милано е започнала разследване.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.