Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В "Демократична България" искат постове, въпреки че твърдят, че не искат. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във фейсбук.

"Аз знам какво искат. Искат постове, въпреки, че твърдят, че не искат. Твърдят, че искат да се говори за политики, намерения, цели, но всъщност реално искат постове. Николай Василев има общо със старото. Предлагаме Пламен Николов - той няма опит. Превръщаме ги в по-важни, отколкото са.

Мисля, че Христо Иванов си слага по-голяма роля, отколкото има всъщност. Суверенът му е определил четвърта политичека сила. Ако искат да подкрепят, ако искат да не подкрепят", каза още Трифонов.

И допълни:

"Ти като какъв се водиш за предлагач? Кога реши в последните дни, че ще предлагаш (министри - б.р.)? Както какъв предлагаш - като четвърта политическа сила ли?"

Трифонов заяви, че се обадил на Иванов по телефона.

"Аз му се обадих, казах: г-н Иванов, това е моя телефонен номер. Искам да направим така, че нещата да бъдат почтени. Ако има нещо, искам да ми се обадиш, да ми кажеш, за да може да го обсъдим по нормален начин", каза Трифонов.

Той обяви за неверни твърденията, че Петър Илиев е бил номиниран за премиер. В следващите дни Пламен Николов щял да предложи структура и състав на правителството.

Трифонов изтъкна, че изборите са нормалният ход в една демократична държава, когато партиите не могат да се разберат.

Коментари

....

Играта загрубява (от вси страни). Най-интересното предстои, но и бъдещето на България е заложено на карта.
В Т's picture
В Т
ВТ

Свали Трионов

Ся. Да оставим Христо Иванов, той и екипът на ДБ знаят какво вършат. От друга страна, Слави и сценаристите не са никакъв екип, но пък вършат каквото знаят. А то, уви, не е много и ще им осигури политическо небитие много по-скоро, отколкото залезе предишният ТВ проект - Бар Е. Ков!

Ристе

Кой е тоя Ристе Постовски

ХА ХА ХА

Трети ден не могат да намерят докторската дисертация на новия кандидат премиер. Добре че е скромен, ако беше се изпъчил пред Слави че е космонавт и е летял до планетата Угарага... сега щеше да я търсим на небосклона!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.