Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Правителството прекрати проектирането и строежа на нова сграда за изпълнителната власт в “София тех парк”. За това пръв съобщи и министър Кирил Петков миналата седмица, докато отговаряше на живо на въпроси на граждани във фейсбук.

Сградата щеше да ни струва близо 230 милиона лева и щеше да бъде изпълнявана от частни фирми по метода на възлагане “инхаус”, след като проектът мина от Държавната консолидационна компания към дъщерното ѝ дружество “Монтажи” ЕАД и оттам бе превъзложен на частен консорциум без търг.

Междуведомствена работна група към министъра на икономиката, ще проучва необходимостта и целесъобразността от строителството на нов правителствен комплекс и чак след това ще се реши дали да се продължава с мегаломанските идеи, възникнали по времето на правителството на ГЕРБ.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.