Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Като човек Румен Радев ми харесва - достоен представител на България. Той е интелигентен и красив, но най-важното е да се харесва на българите."

Това заяви руската посланичка Елеонора Митрофанова във Варна, цитирана от БГНЕС.

Опитвайки се да се придържа към дипломатическия тон, подхождащ на поста ѝ и с оглед на изтичащия мандат на държавния глава, тя допълни: "Що се отнася до президентските избори, те са тънка работа. Ще работим с този президент, който изберете."

По отношение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов руската посланичка бе по-резервирана - с неговото правителство имала "сложно взаимодействие", и даде за пример проекта за АЕЦ "Белене".

"Надявам се, че в нашите политически и икономически отношения ще присъстват повече прагматизъм и взаимно уважение. Политиците в България трябва да бъдат повече българоцентрични и да си сътрудничат с Русия, когато имат интерес, както и с Европейския съюз, когато това е изгодно за страната, за да има нормален баланс", даде съвет Елеонора Митрофанова.

Коментари

Тъй ли, ето кой е човекът на Кремъл

А, ето кой е човекът на Кремъл! Но цялата кал отиде върху Боко

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.