Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавният глава Румен Радев подписа днес указ за назначаването на Соня Йорданова Момчилова-Йовева за член на Съвета за електронни медии (СЕМ) от президентската квота. Това съобщиха от "Дондуков" 2.

Тя заема мястото на Ивелина Димитрова, която подаде оставка като член на медийния регулатор.

В момента Момчилова оглавяваше правителствената пресслужба на служебното правителство.

Според официалната ѝ биография, разпространена от президентския пресцентър, тя има над тридесетгодишен опит в сферата на журналистиката и медиите. Притежава експертиза в областта на публичните комуникации и връзките с обществеността.

От 1991 до 2000 г. работи в различни телевизионни формати на Българската национална телевизия като репортер, редактор и продуцент. Създател и водещ е на радио и телевизионни предавания в частни медии. Автор и преводач на книги за деца и възрастни. Има десетки публикации в различни електронни и печатни издания.

Соня Момчилова е специализирала връзки с обществеността и комуникации във Великобритания, Нидерландия, САЩ и Белгия в периода 2001-2006 година. Автор е на рекламни и предизборни кампании, експерт по политически, медийни и корпоративни комуникации.

Соня Момчилова е била директор на пресцентъра на Министерство на правосъдието, директор на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, директор на пресцентъра на Министерство на транспорта и комуникациите. 

През 90-те години е сред първите сценаристи и текстописци на студентското предаване "Ку-ку". Тя е и автор на текстовете за едни от знаковите парчета на "Ку-ку бенд" от 90-те години като „Ще ти скъсам...” и "Ръгай чушки в боба".

Коментари

Ще ни скъса asinus- а !

Пази боже! Настават трудни времена, щом И тази злобна персона получава такава длъжност.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.