Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Явно да не остане по назад от ЦСКА-София, ЦСКА 1948 също смени треньора след мача между двата отбора вчера. Клубът обяви, че Тодор Киселичков вече не е старши.

Той се присъедини към ЦСКА 1948 в края март като част от щаба на Росен Кирилов. Много скоро бившият национал напусна и Киселичков пое функциите, завършвайки сезона с тима. След това проведе и подготовката, като спортен директор вече бе Ради Здравков, а не Красимир Балъков.

ЦСКА 1948 заяви, че раздялата е по взаимно съгласие.

"На този етап съставът ще бъде воден от спортния директор на клуба и легенда на ЦСКА - Радослав Здравков, до назначаването на нов старши треньор", пише създаденият през 2016 г. клуб.

Според Sportal.bg ЦСКА 1948 се е споразумял с Ангел Стойков, треньор на юношеския национален отбор до 19 г. Твърди се, че Стойков ще води отбора още в следващия кръг срещу "Лудогорец".

Ангел Стойков е от Бургас - също като Киселичков.

А прави впечатление, че подобно на "врага" от Борисовата градина, ЦСКА 1948 също не се церемони с треньорите. През миналия сезон на поста се изредиха четирима наставници. Текучество имаше и в годините, в които "червените" играеха в нискоразредните група и Втора лига, макар и не толкова голямо.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.