Явно да не остане по назад от ЦСКА-София, ЦСКА 1948 също смени треньора след мача между двата отбора вчера. Клубът обяви, че Тодор Киселичков вече не е старши.

Той се присъедини към ЦСКА 1948 в края март като част от щаба на Росен Кирилов. Много скоро бившият национал напусна и Киселичков пое функциите, завършвайки сезона с тима. След това проведе и подготовката, като спортен директор вече бе Ради Здравков, а не Красимир Балъков.

ЦСКА 1948 заяви, че раздялата е по взаимно съгласие.

"На този етап съставът ще бъде воден от спортния директор на клуба и легенда на ЦСКА - Радослав Здравков, до назначаването на нов старши треньор", пише създаденият през 2016 г. клуб.

Според Sportal.bg ЦСКА 1948 се е споразумял с Ангел Стойков, треньор на юношеския национален отбор до 19 г. Твърди се, че Стойков ще води отбора още в следващия кръг срещу "Лудогорец".

Ангел Стойков е от Бургас - също като Киселичков.

А прави впечатление, че подобно на "врага" от Борисовата градина, ЦСКА 1948 също не се церемони с треньорите. През миналия сезон на поста се изредиха четирима наставници. Текучество имаше и в годините, в които "червените" играеха в нискоразредните група и Втора лига, макар и не толкова голямо.