Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА 1948 и Красимир Балъков се разделиха след едногодишна съвместна работа, официално съобщи клубът. 

Както обикновено в подобни случаи, влезлият през миналата година в Първа лига отбор благодари на Бала и му желае успехи.

"Времето в ЦСКА 1948 бе период на бързи и сериозни постижения! Продължавам своя път напред, със сигурност отново близо до зеления терен! Благодаря на всички, с които работих в ЦСКА и им желая нови футболни успехи!", заявява един от Четвъртите в света пред сайта на "червените".

Преди година Балъков започна в ЦСКА 1948 първо като старши треньор. След това настъпи промяна и той стана главен мениджър, отговарящ за работата в целия клуб. А на треньорския пост се изредиха няколко наставници.

Неотдавна ЦСКА 1948, който в дебютния си сезон в елита завърши на пето място, назначи Ради Здравков на поста на Балъков и тогава стана ясно, че бившият плеймейкър на "Спортинг" и "Щутгарт" се е насочил към изхода.

ЦСКА 1948 стартира подготовка преди два дни. Старши треньорите сега са двама - Тодор Киселичков, който завърши с тима миналия сезон, и взетият от "Загорец" (Нова Загора) Мирослав Миндев.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.