Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През юли голямата награда бе осигурена от издателство „Прозорец“ - „Духът на времето“ от Евгений Дайнов.

"Духът на времето", издателство "Прозорец"

Всяка история е история на идеите, които са мотивирали хората да правят едно, а не друго. През 1962 г. настъпва силен трус в идеите на епохата. Започват Шейсетте. Техният лайтмотив е, че хората, веднъж освободени от външни пречки като индивиди, ще се съберат в едно ново общество, основано върху братството, радостта и солидарността: „Любов и мир“ 

Половин век по-късно, към 2016 г., внезапно се озовахме в свят на „Омраза и война“. Тази книга намира отговор на въпроса: „Къде сбъркахме?“, като проследява развитието, раздробяването и мутирането на идеите от Шейсетте в тяхното „друго“: как от проекта за световна солидарност между свободни индивиди се стига до груповия сепаратизъм, който доминира днес.

​Ето и кои са победителите:

Kalina Peeva  – „Духът на времето“ от Евгений Дайнов, издателство „Прозорец“;

Христо Йорданов – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 6 и 7 за 2021 г.);

Misho Mishho Mihailov – един брой на списание „Клуб Z“ (брой 7 за 2021 г.).

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg  или на списание "Клуб Z"  в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на днес.