Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

“Никакви кюлчета няма да има повече, никакви чекмеджета. Хората наказаха на изборите притежателите на чекмеджета с кюлчета и пистолети”, заяви Мая Манолова от “Изправи се, БГ! Ние идваме”.

Нашата главна задача е да изпълним волята на обикновените хора да живят в справедлива, богата просперираща и правова държава, в която всеки човек да се чувства оценен, каза тя. 

“Призивът “Мутри вън!” вече не е достатъчен да изгоним мутрите от всекидневнието на българските граждани -  след десетилетия мутризация на ГЕРБ мутрите са добре окопани във всички власти, тепърва сблъсъците с тях ще предизвикват катаклизми и турбуленция в политическия живот. Имаме решимостта да осветим този процес”, каза Манолова.

Представителката на “Изправи се, БГ! Ние идваме” се обяви за промяна на законите, за да е невъзможна мутризация, независимо кой е на власт. "Нищо няма да ни спре да се върнем на площадите при първия знак, че в тази сграда се извършва подмяна на волята на хората", каза тя.

“Ние идваме, за да изгоним мутрите”, добави Мая Манолова. 

Според “Изправи се, БГ! Ние идваме” хората очакват обединение на партиите от протеста и модернизация на България след десетилетие на застой. 

“Не целим постове и парцелиране на властта. Отговорността и правото са на ИТН”, бе категорична Мая Манолова. 

“Изправи се, БГ! Ние идваме” предлагат работата на комисията по ревизията да продължи и в този парламент. 

Днес внасят искане за изслушване на министрите на правосъдието и на вътрешните работа за искането за отстраняване на главния прокурор. 

Предлагат и анкетна комисия за разследване на полицейското насилие и разследване на подслушванията, законопроект за преизчисляване на пенсиите, план за незабавна подкрепа за гражданите и бизнеса. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.