Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"В следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации от партиите за промяна на държавата са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата на служебния кабинет, защото това е посоката, в която трябва да се развива страната." 

Това заяви депутатът Тошко Йоданов от "Има такъв народ" от името на най-голямата парламентарна група при откриването на новия парламентарен сезон.

Този парламент е по-различен от предишния - по-близък до реалността и до това, което искат българските граждани, добави той.

"В залата присъства и Министерският съвет  - това показва, че  тези хора не се срамуват да застанат пред нас", каза Тошко Йорданов.

Така той индиректно нападна Бойко Борисов и бившите му министри, които не се появиха в залата на предишния парламент въпреки призивите на депутатите.

Дясната ръка на Слави Трифонов обърка името на президента в речта си:

"Ще предложим кабинет, когато президентът Първанов, даде мандат, и, разбира се, ще проведем разговори за политиките ,които трябва да се провеждат."

Според ИТН те нямат различия с другите партии извън ГЕРБ по темата за главния прокурор, съдебната реформа, плюс "унизителните пенсии на нашите майки и бащи".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.