Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В неделя в България се провежда извънреден кръг от националния шампионат за зебри, който ще определи представителки на кои отбори или индивидуални състезателки ще имат право да пасат през следващите четири години на пл. „Народно събрание“.

За второто за тази година състезание се класираха 23 отборни атлетки и една индивидуална, които ще тичат в традиционните 31 писти на хиподрума. Регламентът на надпреварата предвижда достъп до пасището да получат онези бегачки, които прескочат бариерата с минимум 4 км в час.

Както винаги при подобни състезания, Клуб Z ще ви направи свидетели на всички етапи от надбягването, като ще отбелязва драматичните развои през целия ден.

Ще следим за вас надпреварата за онези от зебрите, на които букмейкърите дават най-големи шансове да стигнат до финала, благодарение на четири оторизирани спортни агенции. Ще ви съобщаваме и резултатите за още една състезателка, която не се очаква да натрупа сериозен аванс. Тя няма да участва в крайното класиране за купата – на нея ще заложат онези зрители, които не харесват нито една от зебрите в шампионата.

Ще ви съобщаваме и колко зрители са се събрали на хиподрума в неделя, когато се очаква времето да е слънчево и горещо и според прогнозите е възможно много хора да предпочетат да отидат на почивка вместо край пистите. Спортните агенции предполагат, че ще бъдат заети около 50 на сто от местата.

Вижте кои са състезателките, чиито резултати ще следим:

Сива зебра – дълга и гласовита, със собствено шоу. Най-младата бегачка ще отбележи едва второ участие в шампионата, но има шанс да се превърне в основната атракция;

Светлосиня зебра – класирана за състезанието след инхаус процедура, тичайки напосоки след джипка по магистралите, но убедена, че се движи винаги вдясно;

Червена зебра - най-старата участничка, тренирала по поляните на Бузлуджа, и опираща се на стогодишни традиции в бягането. Движи се вляво и винаги на Изток;

Лилава зебра - състезателка с голям опит, умее да скача през обръчи и да разпределя правилно порциите. Заради „Закона Магнитски“ остана без най-популярния си жокей;

Тъмносиня зебра – демократка по природа, малко непохватна в груповата дисциплина, но тича вдясно и винаги на Запад;

Черно-червена зебра - маскирана като войвода, претендира, че тича към Скопие, но винаги финишира в Москва;

Отровнозелена зебра – стара състезателка с кюстендилски корени и (бивше) трио жокеи, иска да тича изправена;

Жълта зебра - бегачка, която НЕ ХАРЕСВА на никого, но този път едва ли ще тича бързо, а и не участва в класирането.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.