Корицата на "365 дни".

Изтеглихме победителите в играта на списание „Клуб Z“. През юни голямата награда бе осигурена от „Сиела“ - „365 дни“ от Бланка Липинска.

Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на почивка в Сицилия по повод двадесет и деветия рожден ден на младата жена. На втория ден от пътешествието им тя е отвлечена. Похитителят ѝ се оказва не кой да е, а Масимо Торичели - шеф на могъща мафиотска фамилия.

"365 дни" от полската авторка Бланка Липинска се превръща в световна сензация, когато стрийминг платформата Netflix откупува правата за филмова адаптация. Филмът - с участието на полската актриса Анна Мария Секлуцка и италианеца Микеле Мороне - светкавично печели сърцата на няколко поколения зрители, превръщайки романа в едно от най-търсените заглавия на годината. "365 дни" е първата част от трилогия, която предстои да се развие и на екрана.

​Ето и кои са победителите:

Aleksandrina Vasileva  – „365 дни“ от Бланка Липинска, издателство „Сиела“;

Radka Tanovska – един абонамент за списание „Клуб Z“ (бр. 5 и 6 за 2021 г.);

Кети Главова – един брой на списание „Клуб Z“ (брой 6 за 2021 г.).

За да получат наградите си, късметлиите, които спечелиха, е достатъчно да изпратят съобщение във Facebook страницата на www.clubz.bg или на списание "Клуб Z" в рамките на 30 дни след обявяването им. Оставете ни телефон, за да се свържем с вас, или направо ни напишете адреса си, за да ви изпратим наградата.

Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/4 055 055, или на e-mail: office@clubz.bg.

Честито на победителите! А на останалите – късмет другия път.

Следващата ни игра започва на днес.