Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

ЦСКА-София представи нов генерален спонсор, логото на който вече стои на екипите на отбора - букмейкърската и гейминг компания Winbet.

Договорът е само за реклама - за пет години, и не предполага влизане на фирмата в управлението на клуба, каквито спекулации имаше в последните седмици. Опроверга ги Десислава Колева-Иванова, маркетинг мениджър на Winbet. 

Winbet е партньор на ЦСКА-София още от 2016 г. Споразумението предвижда бонуси за отбора при определени постижения.

Финансови параметри не бяха разкрити. Компанията заменя A1 като основен спонсор на "червените".

Любопитно е, че един от акционерите на клуба - Христо Стоичков, е рекламно лице на Winbet, като напоследък кампаниите с него са доста засилени и покрай Евро 2020. Това са два различни договора, обясни Десислава Колева-Иванова.

На представянето присъстваха също старши треньорът Любослав Пенев и изпълнителният директор Пламен Марков. Те бяха питани за вчерашната визита на Димитър Бербатов на стадион "Българска армия". Кандидатът за президент на БФС реши да проведе там предизборна среща със столични клубове.

Марков присъства, като уточни, че е направил това в лично качество. Той заяви, че отдавна е започнал да критикува Борислав Михайлов и неговото управление и че българският футбол се нуждае от промяна, друг е въпросът каква точно може да е тя.

Пенев отклони въпросите за изявата на Бербатов.

Winbet е спонсор също на волейболния ЦСКА, както и на футболния клубове, сред които пловдивските "Локомотив" и "Ботев", "Царско село", "Етър", "Литекс" и т.н.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.