Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Екип на „Демократична България“ тръгва на мотообиколка из България с два мотоциклета и микробус. Началото е в София, в сряда, 23 юни, в 8.00 ч., от площада пред катедралата „Св. Александър Невски“.

Мотообиколката тръгва от пл. "Св. Ал. Невски" в София.

Първата спирка от мотообиколката е в Пазарджик. Следват Пловдив, Стара Загора, Ямбол. На път към Бургас групата ще поспре на плажовете в Росенец и Алепу. После заминава за Варна, а след това ще посети Силистра и Русе. Продължава към Лясковец, Габрово, Полски Тръмбеш, Ловеч, Златарица, Горна Оряховица и Велико Търново. Ще завърши с Троян и Ботевград.

По време на срещите си в различните градове доброволци на „Демократична България“ ще показват как се гласува машинно със софтуера за симулация, разработен от “Ти броиш”. Водачите на листи и кандидатите за депутати ще поговорят с гражданите на тема #БългарияМожеПовече. Защото в България е време за ново начало.

Финалът на обиколката е в София на 3 юли. Организатор е Даниел Неделчев от листата на обединението в 24-ти МИР в София.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

....

Уважаема редакция, Вие партиен орган ли сте или свободна медиа? Тук чета най-често за ДБ и РБ. Само те ли си плащат за PR при Вас или такава Ви е редакционната политика? Къде отиде плурализмът?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.